Geboorte

Op maandagavond 30 maart had Rose geen trek meer in haar diner, de spanning nam toe. De avond verliep in alle rust en eigenlijk ging ik ervan uit dat ze de volgende morgen pas zou beginnen maar niets was minder waar. Vanaf 23:00 bleef ze zich buiten ontlasten, met mij in haar kielzog, gewapend met doek en zaklamp. Rond half 1 dacht ik samen nog even te tukken, bed stond al in de kamer, maar daar dacht Rose anders over, 50 minuten later hoorde ik een diepe grom naast me, de eerste perswee!

Om 02:05 uur werd de eerste pup geboren, een zwart-bruin teefje. Na de geboorte gelijk vriendin Marjan gebeld, die scheurde naar ons toe. Vanwege het Corona virus en de daarbij behorende regels waren Marjan en ik samen en assisteerde vriendin Maj via de telefoon.

Rose had binnen het kwartier weer persweeën en al snel volgde weer een zwart-bruin meisje. Rose nam een korte pauze en dat was logisch want er kwam een grote jongen aan, een mooie zwart-bruine beer. In hetzelfde tempo als bij de 2 dames perste Rose er nog 3 heren uit. Ze nam weer pauze. Rond 6 uur kreeg ze 2 persweeën maar er gebeurde weinig. Toch wat ongerust belde ik Maj en zijn we extra Nutridrops en suikerwater gaan geven. Dat werkte en de weeën kwamen weer op gang. Rosie had het echt heel zwaar en moest alles op alles zetten om deze pup eruit te krijgen. Uiteindelijk werd hij geboren met een plof en begreep ik ook waarom. Het was een flinke kerel van ruim 5 ons en leefde niet meer. Uitslaan, uitzuigen, masseren, t hielp allemaal niet. Een puntgaaf jochie was helaas overleden, nog nooit meegemaakt en zo verdrietig. Rose en Eclair hebben beide langdurig gepoetst en afscheid genomen. Rose liet hem vervolgens links liggen en haar aandacht was voor haar andere 6 pups die heerlijk vredig lagen te drinken. Dankbaar voor onze 6 gezonde pups en het geluk dat ze zo sterk was dat ze het laatste mannetje er zelf uit gekregen heeft!

Het thema Cheeky Cuddles komt van onze dochters, die wilden graag ondeugende lieve namen.

Charlie & Norah hebben gezocht, bedacht en de namen aan de pups gegeven

31/02:05 uur: Chica Chill, teef, zwart-bruin, 500 gram, roze bandje.

31/ 02:25 uur: Curly Cupcake, teef, zwart-bruin, 530 gram, licht roze bandje.

31/ 03:11 uur: Chubby Checker, reu, zwart-bruin, 570 gram, blauw bandje.

31/ 04:41 uur: Cooper Clubman, reu, zwart-bruin, 420 gram, rood bandje

31/ 05:05 uur: Chevy Chase, reu, zwart-bruin, 530 gram, licht blauw bandje.

31 / 05:25 uur: Criss Cross, reu, zwart-bruin, 530 gram, groen bandje.

31/ 06:50 uur: Coach Carter, reu, zwart-bruin, 570 gram, zwart bandje

Rose en de Cheeky Cuddels maken het uitstekend.

Rose is heel ontspannen en verzorgt haar kids alsof ze nooit anders gedaan heeft.

We kijken weer elke dag onze ogen uit, ontzettend bijzonder en zo mooi