Amy, Amory Angel †

Angel, spread your Angel wings and fly

Lieve, prachtige black beauty, je moest ons veel te vroeg verlaten.

Zo oneerlijk en zo verdrietig.

Je lieve baasjes stuk van verdriet.

Nooit meer updates, nooit meer prachtige foto’s.

Wat zal ik je ontzettend missen

Amy, Amory Angel 

10.11.2016 – 07.03.2019

Het allermoeilijkste moment…😭😭😭 na een emotionele achtbaan van hoop, wanhoop en ongeloof kwam deze na 3 weken vandaag abrupt tot stilstand. We moesten je laten gaan.. Je wilde nog zó graag, je wilskracht was onverminderd. Maar je lijf was op, moe van het vechten. Vechten tegen iets waarvan we nooit zullen weten wat het precies was. Niemand begreep er iets van. Zo ontzettend zeldzaam en onbekend, zou het echt zo zijn? Die zekerheid zouden ze ons nooit kunnen geven. De medicijnen maakten je alleen maar zieker, hier stopten we dus mee. Misschien kon je het beter op eigen kracht.. Zo ziek, en toch was je nog zo sterk. Je leek beter te worden, niet langer gehinderd door nare bijwerkingen. Vorige week heb je nog gezwommen, gespeeld met je vriendinnetje en zelfs met ons gespeurd.. Ook vandaag liet je dit nog zien. Die mevrouw met de koffer werd met een blaf en een kwispel bij de voordeur begroet. Maar je was te moe. Te moe om nog te kunnen doen waar je plezier uit haalde. We wilden je geen lange lijdensweg laten doorstaan. Voor ons zou je immers doorgaan tot het uiterste. Het is beter zo… Je was nog zo helder, je wilde helemaal niet slapen! Jouw trouwe ogen bleven me aankijken tot het einde. Het is goed zo meisje, geef er maar aan toe😭 Jouw strijd is ten einde. Rust zacht, lieve Amy!

Het doet zo’n pijn. Het echte besef van jouw gemis moet nog komen. De stilte in huis. Geen vrolijke begroetingen meer. Er niet meer samen op uit. De lach die je altijd op mijn gezicht wist te brengen. Het gevoel dat je mij precies begreep, zonder dat ik een woord hoefde te zeggen. De samenwerking die wij hadden, daar haalden we samen zo’n voldoening uit. Een beloning hoefde je eigenlijk niet, het samen bezig zijn was het allerbelangrijkst, daar leefde je voor.

Wat heb je me veel gebracht! Onvoorwaardelijke liefde en blind vertrouwen. Het was liefde op het eerste gezicht tussen ons! Nieuwe vriendschappen en fijne mensen in ons leven. Een fantastische, lieve ‘hondenfamilie’, aan wie we zoveel steun hebben gehad de laatste weken. Ik ben je zo dankbaar dat je in ons leven bent gekomen, en voor al het moois wat je ons hebt gegeven. En ik had ons zoveel meer tijd gegund, nog zoveel mooie momenten die ik met je had willen beleven. Maar het mocht niet zo zijn..

Lieve Amy, mijn blije ei, speurneus, Angel, eigenzinnige black beauty..

Geschreven door Marjan, je baasje en beste maatje.

 


10 november 2017, hieperdepiep hoera 1 jaar

Amy