Dekking & Dracht

Op donderdag 17 oktober werd Eclair loops, altijd weer een spannend moment. Hoe zou het deze keer gaan. Voorheen wilde Eclair altijd 3 dagen gedekt worden, zo rond dag 12/13/14 van de loopsheid. Deze keer verliep dit anders. Op dag 12 merkten we nog weinig aan haar. Op dag 13 daarentegen was ze er meer dan klaar voor, we hebben die dag wel wat rode wangen momenten gehad. De wandeling werd benut om zoveel mogelijk te plassen, wel 8 keer, ze stempelde haar luchtje overal op want stel je voor dat er een geschikte kerel in de buurt is.

Dinsdag 29 oktober op naar Friesland dus, vriendin Marjan was onderweg en samen met Eclair zijn we doorgereden naar Inge en Viking.

Het werd een dag met een prachtig zonnetje, een avontuur, een dosis gezonde spanning, een lach en een traan, mooie vriendschappen en 2 honden die elkaar nog net zo leuk vonden als bij hun eerste date 2 jaar geleden. Het resultaat, een fantastische dekking en hopelijk over 9 weken gezonde, lieve pupsels.

De dag erna was het bedoeling om de dekking te herhalen alleen dacht Eclair daar heel anders over. Ze had geen interesse meer in reutjes om haar heen en wilde enkel nog eten en slapen, vooral slapen. Cocoonen noemen we dat, zou ze zich al voorbereiden op pupsels???

Eind november gaan we naar de dierenarts om een echo te laten maken en hopelijk zien we dan een mooi aantal gezonde hartjes kloppen.